Selectează o Pagină

Cinque Cento

Provocarea

Reconstrucţia sitelui www.cinquecento.ro astfel încât să prezinte informaţia într-un mod creativ şi modern, putând fi aceesat corect de pe orice dispozitiv.

Scopul nostru este de a transpune identitatea companiei dumneavoastră în mediul online astfel încât să inspire partenerilor şi clienţilor profesionalismul şi seriozitatea care vă caracterizează.

Soluţia

Realizarea site-ului utilizând un design Responsive/ mobile friendly cu o structurare a informaţiei care să asigure accesul din cât mai puţine clicuri.
Implementarea unui mecanism performant de promovarea internă şi internaţională a sitelui, SMS Marketing pentru clienţi, eMail marketing, securizarea serverului, prezentarea inedită a produselor pe site folosind tehnica 360′, etc.

Realizarea unei imagini unitare de business

Refacerea completă a sitelui

%

Website branding

%

Website Redesign

Nr zile realizare

%

Compatibil mobil

Design compatibil echipamente mobile  100%

Compatibil mobil

Proiectarea website-ului se va face astfel încăt să poată fi accesat de pe orice dispozitiv (smatphone, tabletă), asigurând acelaşi conţinut, funcţionalitate perfectă şi vizualizare optimă pentru orice dimensiune a device-ului folosit pentru accesare.

În funcţie de echipamentul pe care va fi accesat siteul, designul se va personaliza în mod automat pentru a asigura o experienţă cât mai bună.

Reconstrucţie pornind de la bază

Refacerea sitelui se va face de la bază, pornind de la elementele de asigurare a securităţii sitelui, mecanisme de relaţionare cu motoarele de căutare şi continuând cu elemente ce ţin de marketingul modern.

Monitorizarea traficului

Implementarea in site a unui sistem de monitorizare a traficului, precum şi un sistem de monitorizare a campaniilor email, prin indetificarea numărui de emailuri transmise, a celor deschise, precum şi a celor care au generat clicuri in pagina.
R

Mecanisme de optimizare SEO

Implementarea instrumentelor ce permit asigurarea realizării optimizării SEO.

BackUp Automatizat

Realizarea automata pe sisteme externe a backup-ului pentru site în limita spaţiului alocat.

Prezentare produse

10 din cele mai relevante produse vor fi prezentate folosind tehnica 360′

Comunicare cu motoarele de căutare

Transmiterea către motoarele de căutare a modificărilor realizate în site.

SMS Marketing

Suntem realizatorii unei aplicaţii unice, ce permite transmiterea de SMS-uri prin intetermediul sitelui sau a altor aplicaţii deţinute de firmă.

Transmiterea informaţiilor către clienţi prin sms reprezintă o formă performantă şi eficientă de  promovare. Telefoanele mobile au un rol important în societate iar trimiterea sms-urilor reprezintă un mod uşor de transmitere a informaţiilor.

Costuri: 0,01 €/SMS

Email Marketing

Implementarea de mecanisme profesionale pentru realizarea de email marketing.

Veţi avea acces la informaţii referitoare la cate mail-uri din cele trimise au fost trimise, câte au fost deschise şi câte click-uri s-au efectuat în pagina email-ului.

Campaniile de mail vor putea fi trimise, urmărite şi analizate foarte uşor!

Costuri: GRATUIT în primul an, după primul an costul va fi de 100 € + TVA/ an

Securizare website

Configurarea sitelui cu instrumente care să asigure securizarea conţinutului şi folosirea sitelui în mod maliţios.

g

Analytics Onsite

Posiblitatea de a monitoriza traficul realizat la nivelul sitelui.
j

Formular subscriere şi contact

Formulare specifice de subscriere  sau şteregre în campanii de email marketing, precum şi formular de contact.
]

Promovare locală

Asigurăm transmiterea a 4300 sms-uri şi a 1600 de email-uri către numere de telefon mobil/adrese de mail deţiute de persoane juridice care îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului Baia Mare. Costul acestei serviciu este de 199 €.

Preţ 1250 Euro + TVA

 

REDUCERE 251 Euro + TVA

 

Preţ final 999 Euro + TVA.

 

Reducere la servicii contractate de email marketing, SMS marketing, SEO de 20% pentru serviciile contractate în următoarele 6 luni.