Selectează o Pagină

Realizare Website – Mobile Responsive

 

Prezenţa în mediul online este un aspect deosebit de important deoarece reprezintă o modalitate de comunicare cu partenerii de piaţă şi potenţialii clienţi. În acelaşi timp, un website reprezintă un mecanism potrivit de creştere a credibilităţii în domeniul în care activaţi, acesta trebuie să vă reprezinte şi să inspire partenerilor dumneavoastră profesionalismul şi seriozitatea care vă caracterizează.

Un  aspect deosebit de important este accesibilitatea pe care website-ul dumneavoastră îl oferă utilizatorilor. Tehnicile de realizare a site-urilor au evoluat în mod constant, iar această dezvoltare a avut ca obiectiv principal îmbunătăţirea experienţei utilizatorilor.

Una din tendinţele ultimilor ani o reprezintă designul Responsive/ mobile friendly a website-ului. Asta presupune proiectarea website-ului astfel încăt să poată fi accesat de pe orice dispozitiv (smatphone, tabletă), asigurând acelaşi conţinut, funcţionalitate perfectă şi vizualizare optimă pentru orice dimensiune a device-ului folosit pentru accesare. Cu alte cuvinte , tehnica Responsive va oferi o experienţă plăcută şi personalizată pentru fiecare utilizator în parte.

Amploarea pe care a luat-o mediul web (online) este atât de mare încât, ca şi companie, sau ca simplu antreprenor, devine esenţial sa fii prezent pe piaţa online cu un website atractiv şi reprezentativ. Website-urile de prezentare au rolul de a creşte notorietatea companiei sau produsului. Prin website-urile de prezentare oamenii sunt informaţi cu privire la produsele, serviciile, programul şi locaţia companiei dumneavoastră.

Astfel, un website devine un important instrument de marketing şi de promovare a afacerii, cei interesaţi putând sa va găsească pe web la orice oră din zi sau din noapte.

În structura website-ului vor fi incluse meniuri şi submeniuri relevante pentru activitatea dumneavoastră, unde vor putea fi adăugate informaţii de tip text, poze sau video.

Prezentarea companiei va fi prima pagina a website-ului şi cea mai importantă deoarece reprezintă prima interacţiune, primul contact al utilizatorului cu website-ul dumneavoastră.

Conţinutul trebuie să fie adecvat domeniului de activitate al firmei, să stimuleze şi să capteze atenţia clienţilor, să informeze publicul-ţintă, să fie accesibil şi potrivit pentru acesta, să reprezinte brandul companiei şi cel mai important „” ca informaţia existentă să-l impresioneze pe client, determinându-l să revină pe site în viitorul apropiat.

Prezentarea serviciilor se va face pe categorii astfel încât utilizatorii să ajungă cât mai repede la informaţia/ produsul dorit.

 • Tratamente faţă: Lifting, Hidratare în profunzime, Pensat, Epilare, Măşti, Special bărbaţi
 • Tratamente corp: Epilare, Masaj, Gomaj, Tratamente de slabire.
 • Manichiură/ Pedichiură: Simplă, French, Semipermanentă, Manichiură bărbaţi.

Această pagină va conţine informaţiile cheie despre serviciile oferite însoţite de galerie foto şi preţuri.

Pagina de contact, deşi este ultima din bara de meniu, reprezintă un element cheie al website-ului. Pagina de contact va conţine informaţii despre adresă sediu social, adresă puncte de lucru, numere de telefon.

În acestă pagină va exista un formular de contact astfel încât utilizatorii pot lua legatura cu dumneavoastră direct de website.

De asemenea vă punem la dispoziţie o hartă interactivă prin care Google Maps va afişa locaţia fizică a firmei tale şi a punctelor de lucru pe hartă, în ideea de a fi găsit cât mai rapid de potenţialii clienţi.

**Structura finală a site-ului (pagini, categorii, etc) va fi stabilită de către dumneavoastră.

AVANTAJE

 

 • Design profesionist, unic şi personalizat
 • Adaptare design pentru dispozitivele mobile
 • Mecanisme de relaţionare cu reţelele de socializare
 • Spaţiu de stocare 50 GB care asigură buna funcţionare a website-ului
 • Număr pagini nelimitat
 • Număr poze nelimitat
 • Formular de contact
 • Hartă interactivă Google Maps pentru localizarea punctelor de lucru
 • Panou de administrare
 • Backup
 • Mecanism de autentificare/ creare cont utilizatori
 • Suport tehnic profesional
Ofertă de preţ

Preţul standard pentru realizarea website-ului este de 1300 Euro + TVA.

Dacă acceptaţi oferta noastră până în 15 Mai 2017 beneficiaţi de un preţ special: 940 Euro + TVA