Selectează o Pagină

Integrat. Modular. Flexibil

 

Odoo este una dintre cele mai puternice soluţii de management al firmei pe plan internaţional, ale cărei soluţii sunt integrate într-o platformă comună pentru gestionarea resurselor şi proceselor dintr-o companie.

Odoo se bazezează pe integrarea unui număr mare de module care asigură funcţionalitate optimă indiferent de mărimea sau specificul unei companii.

 

Managementul clienţilor

Creşte productivitatea, rata de succes a vânzărilor şi încasările.

Gestiunea proiectelor

Foloseşte modulul de gestiune a proiectelor şi gestionează activitatea firmei.

Managementul vânzărilor

Crează oferte profesionale în câteva minute şi permite clienţilor să raspundă online.

Raportare

Defineşte rapid şi eficient rapoarte, setează indicatori de performanţă şi realizează rapid analize.

Managementu financiar

Gestionează contractele, creează facturi repetitive, înregistrează rapid încasările.

Managementul producţiei

Gestionează, planifică, urmăreşte şi programează toate operaţiunile de producţie.

Stocuri şi Recepţii

Posibilitatea de a gestiona intrările în doi paşi.

Achiziţii

Obţine cele mai bune preţuri şi îmbunătăţeşte aprovizionarea.

Managementul clienţilor

 

Managementul potenţialilor clienţi

Selectaţi potenţialii clienţi direct din emailuri. Analizaţi noile piste în mod eficient şi comparaţi performanţa campaniilor, canalelor de vânzare sau a echipelor de vânzari.
Găsiţi înregistrări dublate, unificaţi informaţiile şi atribuiţi potenţialii clienţi agenţilor de vânzări potriviţi. Petreceţi mai puţin timp pentru administrare şi mai mult timp făcând analiza performanţelor.

Gestionaţi oportunităţile

Vizualizaţi oportunităţile organizate pentru a vă putea concentra asupra celor mai importante contracte. Gestionaţi email-urile, telefoanele, notele interne, întâlnirile şi cotaţiile de preţ legate de interacţiunea cu clienţii direct din managementul oportunităţii.
Marcaţi oportunităţile care vă interesează şi veţi fi informat automat în momentul în care au loc modificări asupra lor.

Managementul vânzărilor

 

Creaţi oferte profesionale în cel mai scurt timp

Aplicaţia de generare a ofertelor vă permite să realizaţi oferte personalizate, cu cea mai mare uşurinţă şi în cel mai profesionist mod. Puteţi ataşa detalii precum: poze, descrieri detaliate, cod de referinţă internă, preţ de vânzare, reducere de preţ, etc. Aceste oferte pot fi, apoi, trimise online clienţilor dumneavoastră, aceştia având posibilitatea să interacţioneze direct cu agentul de vânzări.

Comunicaţi clar şi eficient informaţiile către clienţi

Trimiteţi informaţia către clienţi într-o manieră cât mai clară şi eficientă, oferindu-le astfel posibilitatea de a accepta sau refuza ofertele dumneavoastră. O bună comunicare cu clienţii va facilita procesul de vânzare şi îi va face pe aceştia să se simtă cât mai confortabil, sporindu-le astfel încrederea în produsele şi serviciile oferite.

Management Financiar

 

Uşor de ţinut contabilitatea

Elegant şi complet echipat, modulul de contabilitate se pretează pentru afaceri de toate dimensiunile, oferind o metodă mai bună de lucru cu clienţii şi furnizorii.

Interfaţă inteligentă

Efectuarea de tranzacţii cu doar câteva click-uri şi gestionarea activităţilor financiare într-un singur loc. Interfaţa este concepută cu scopul de a facilita productivitatea.

Dezvoltarea afacerii

Gestionarea activelor, cheltuielilor, bugetelor, rularea şi creşterea afacerii fără probleme. Odoo suportă mai multe valute, mai mulţi utilizatori cu drepturi diferite de acces şi oferă tablouri de bord dinamine şi personalizate care permit acces direct la informaţie.

Stocuri şi recepţii

Sistemul de management al depozitului

Diminuaţi timpul de procesare, automatizaţi tranzacţiile, reduceţi nivelul stocurilor şi obţineţi o urmărire complexă a tuturor operaţiilor efectuate cu sistemul de inventariere dublă oferit de Odoo.

În momentul recepţiei mărfurilor la depozit acestea sunt etichetate iar dumneavoastră veţi cunoaşte în orice moment nivelul real al stocurilor din depozit. În plus, sistemul realizează automat inventare totale sau parţiale.

Urmăriţi seria produselor

Atribuiţi serii pentru produsele dumneavoastră la fiecare pas al recepţiei mărfii. Odoo manevrează loturile de producţie (loturi de produse identice) sau loturile logistice (paleţi, cutii) pentru a urmări fluxul de intrare şi de ieşire.