Select Page

Cinque Cento

Provocarea

Reconstrucția sitelui www.cinquecento.ro astfel încât să prezinte informația într-un mod creativ și modern, putând fi aceesat corect de pe orice dispozitiv.

Scopul nostru este de a transpune identitatea companiei dumneavoastră în mediul online astfel încât să inspire partenerilor și clienților profesionalismul și seriozitatea care vă caracterizează.

Soluția

Realizarea site-ului utilizând un design Responsive/ mobile friendly cu o structurare a informației care să asigure accesul din cât mai puține clicuri.
Implementarea unui mecanism performant de promovarea internă și internațională a sitelui, SMS Marketing pentru clienți, eMail marketing, securizarea serverului, prezentarea inedită a produselor pe site folosind tehnica 360′, etc.

Realizarea unei imagini unitare de business

Refacerea completă a sitelui

%

Website branding

%

Website Redesign

Nr zile realizare

%

Compatibil mobil

Design compatibil echipamente mobile  100%

Compatibil mobil

Proiectarea website-ului se va face astfel încăt să poată fi accesat de pe orice dispozitiv (smatphone, tabletă), asigurând același conținut, funcționalitate perfectă și vizualizare optimă pentru orice dimensiune a device-ului folosit pentru accesare.

În funcție de echipamentul pe care va fi accesat siteul, designul se va personaliza în mod automat pentru a asigura o experiență cât mai bună.

Reconstrucție pornind de la bază

Refacerea sitelui se va face de la bază, pornind de la elementele de asigurare a securității sitelui, mecanisme de relaționare cu motoarele de căutare și continuând cu elemente ce țin de marketingul modern.

Monitorizarea traficului

Implementarea in site a unui sistem de monitorizare a traficului, precum și un sistem de monitorizare a campaniilor email, prin indetificarea numărui de emailuri transmise, a celor deschise, precum și a celor care au generat clicuri in pagina.
R

Mecanisme de optimizare SEO

Implementarea instrumentelor ce permit asigurarea realizării optimizării SEO.

BackUp Automatizat

Realizarea automata pe sisteme externe a backup-ului pentru site în limita spațiului alocat.

Prezentare produse

10 din cele mai relevante produse vor fi prezentate folosind tehnica 360′

Comunicare cu motoarele de căutare

Transmiterea către motoarele de căutare a modificărilor realizate în site.

SMS Marketing

Suntem realizatorii unei aplicații unice, ce permite transmiterea de SMS-uri prin intetermediul sitelui sau a altor aplicații deținute de firmă.

Transmiterea informațiilor către clienți prin sms reprezintă o formă performantă și eficientă de  promovare. Telefoanele mobile au un rol important în societate iar trimiterea sms-urilor reprezintă un mod ușor de transmitere a informațiilor.

Costuri: 0,01 €/SMS

Email Marketing

Implementarea de mecanisme profesionale pentru realizarea de email marketing.

Veți avea acces la informații referitoare la cate mail-uri din cele trimise au fost trimise, câte au fost deschise și câte click-uri s-au efectuat în pagina email-ului.

Campaniile de mail vor putea fi trimise, urmărite și analizate foarte ușor!

Costuri: GRATUIT în primul an, după primul an costul va fi de 100 € + TVA/ an

Securizare website

Configurarea sitelui cu instrumente care să asigure securizarea conținutului și folosirea sitelui în mod malițios.

g

Analytics Onsite

Posiblitatea de a monitoriza traficul realizat la nivelul sitelui.
j

Formular subscriere și contact

Formulare specifice de subscriere  sau șteregre în campanii de email marketing, precum și formular de contact.
]

Promovare locală

Asigurăm transmiterea a 4300 sms-uri și a 1600 de email-uri către numere de telefon mobil/adrese de mail dețiute de persoane juridice care își desfășoară activitatea pe raza municipiului Baia Mare. Costul acestei serviciu este de 199 €.

Preț 1250 Euro + TVA

 

REDUCERE 251 Euro + TVA

 

Preț final 999 Euro + TVA.

 

Reducere la servicii contractate de email marketing, SMS marketing, SEO de 20% pentru serviciile contractate în următoarele 6 luni.