Select Page

Integrat. Modular. Flexibil

 

Odoo este una dintre cele mai puternice soluții de management al firmei pe plan internațional, ale cărei soluții sunt integrate într-o platformă comună pentru gestionarea resurselor și proceselor dintr-o companie.

Odoo se bazezează pe integrarea unui număr mare de module care asigură funcționalitate optimă indiferent de mărimea sau specificul unei companii.

 

Managementul clienților

Crește productivitatea, rata de succes a vânzărilor și încasările.

Gestiunea proiectelor

Folosește modulul de gestiune a proiectelor și gestionează activitatea firmei.

Managementul vânzărilor

Crează oferte profesionale în câteva minute și permite clienților să raspundă online.

Raportare

Definește rapid și eficient rapoarte, setează indicatori de performanță și realizează rapid analize.

Managementu financiar

Gestionează contractele, creează facturi repetitive, înregistrează rapid încasările.

Managementul producției

Gestionează, planifică, urmărește și programează toate operațiunile de producție.

Stocuri și Recepții

Posibilitatea de a gestiona intrările în doi pași.

Achiziții

Obține cele mai bune prețuri și îmbunătățește aprovizionarea.

Managementul clienților

 

Managementul potențialilor clienți

Selectați potențialii clienți direct din emailuri. Analizați noile piste în mod eficient și comparați performanța campaniilor, canalelor de vânzare sau a echipelor de vânzari.
Găsiți înregistrări dublate, unificați informațiile și atribuiți potențialii clienți agenților de vânzări potriviți. Petreceți mai puțin timp pentru administrare și mai mult timp făcând analiza performanțelor.

Gestionați oportunitățile

Vizualizați oportunitățile organizate pentru a vă putea concentra asupra celor mai importante contracte. Gestionați email-urile, telefoanele, notele interne, întâlnirile și cotațiile de preț legate de interacțiunea cu clienții direct din managementul oportunității.
Marcați oportunitățile care vă interesează și veți fi informat automat în momentul în care au loc modificări asupra lor.

Managementul vânzărilor

 

Creați oferte profesionale în cel mai scurt timp

Aplicația de generare a ofertelor vă permite să realizați oferte personalizate, cu cea mai mare ușurință și în cel mai profesionist mod. Puteți atașa detalii precum: poze, descrieri detaliate, cod de referință internă, preț de vânzare, reducere de preț, etc. Aceste oferte pot fi, apoi, trimise online clienților dumneavoastră, aceștia având posibilitatea să interacționeze direct cu agentul de vânzări.

Comunicați clar și eficient informațiile către clienți

Trimiteți informația către clienți într-o manieră cât mai clară și eficientă, oferindu-le astfel posibilitatea de a accepta sau refuza ofertele dumneavoastră. O bună comunicare cu clienții va facilita procesul de vânzare și îi va face pe aceștia să se simtă cât mai confortabil, sporindu-le astfel încrederea în produsele și serviciile oferite.

Management Financiar

 

Uşor de ţinut contabilitatea

Elegant şi complet echipat, modulul de contabilitate se pretează pentru afaceri de toate dimensiunile, oferind o metodă mai bună de lucru cu clienţii şi furnizorii.

Interfaţă inteligentă

Efectuarea de tranzacţii cu doar câteva click-uri şi gestionarea activităţilor financiare într-un singur loc. Interfaţa este concepută cu scopul de a facilita productivitatea.

Dezvoltarea afacerii

Gestionarea activelor, cheltuielilor, bugetelor, rularea şi creşterea afacerii fără probleme. Odoo suportă mai multe valute, mai mulţi utilizatori cu drepturi diferite de acces şi oferă tablouri de bord dinamine şi personalizate care permit acces direct la informaţie.

Stocuri și recepții

Sistemul de management al depozitului

Diminuați timpul de procesare, automatizați tranzacțiile, reduceți nivelul stocurilor și obțineți o urmărire complexă a tuturor operațiilor efectuate cu sistemul de inventariere dublă oferit de Odoo.

În momentul recepției mărfurilor la depozit acestea sunt etichetate iar dumneavoastră veți cunoaște în orice moment nivelul real al stocurilor din depozit. În plus, sistemul realizează automat inventare totale sau parțiale.

Urmăriți seria produselor

Atribuiți serii pentru produsele dumneavoastră la fiecare pas al recepției mărfii. Odoo manevrează loturile de producție (loturi de produse identice) sau loturile logistice (paleți, cutii) pentru a urmări fluxul de intrare și de ieșire.